torsdag 31 augusti 2017

Kort om auran

Aura är ett begrepp som eventuellt ursprungligen kommer från den äldre teosofins begrepp astralkropp. Begreppet aura anses allmänt vara pseudovetenskapligt och en det hävdas att metoder som sägs mäta eller åskådliggöra auran är ren bluff därför att de mäter något helt annat, exempelvis vanliga elektriska fält.

De flesta känner igen en aura eller svarar på det utan att ens inser det. Till exempel kommer du att stöta på en person som du instinktivt identifierar som ärlig eller trovärdig. De flesta tror att det är för att vi har en instinkt som styr oss på dessa frågor. Det är mycket troligt att du svarar på personens aura.

En persons aura återspeglar sina inre tankar och sin sinnesstämning. Så om du tänker på att åka på en semester och älskar att ta risker kommer din auras färg att reflektera det genom att ta en rödaktig nyans.

Aura är din andliga signatur.

En aura är djupt kopplad till en persons personlighet, deras humör, sina tankar, välbefinnande och till och med deras fysiska och psykiska hälsa. Den är flytande och kommer att förändras baserat på hur du känner dig från dag till dag. Naturligtvis ändras den dominerande färgen sällan om du inte genomgår betydande förändringar i din personlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar