onsdag 25 oktober 2017

Den första snön, gym och Manson

Vet ni vad? Igår var jag på gym. JA. Jag på gym.
Det var otroligt befriande och jag kände mig så jkla asgrym efteråt! Gymmade med An som snart har gymmat i ett år så gjorde samma pass som henne men med mindre vikter. Funderar faktiskt på att börja gymma två gånger i veckan och sedan de restrerande dagarna yoga. 

Kanske min ångest angående min självkänsla, vikt och ja anorexin blir lättare. Eller jag tror verkligen det blir lättare, om jag har något att göra hela tiden vilket gör att jag inte har tid till mitt eget huvud som verkligen tar kål på mig. Jag vet bokstavligt talat inte, imorgon kommer jag troligen att vara emot det jag skrev och tänkte idag för att ångesten tar över mig igen. Men måste fokusera på nuet, eller iallafall försöka.
Kom nyss hem från skolan, den första snön kom, det är bitande kallt. Har målat nästan hela dagen, det gick lite lättare den sista timmen eftersom jag lyssnade på Manson och hans musik ger mig inspiration till min konst, dock så är jag tyvärr lite besviken på hans nya album, kanske för att jag hade så höga förväntningar och dethär nya albumet inte *skriker* Manson utan någon helt annan, men det kan vara bara jag som tänker såför att jag har lyssnat på honom så länge och är van med gamla Manson.

Iallafall så äter jag satsumas och fy vad jag älskar satsumas under hösten och vintern. Jag sammanfattar vintern och hösten med satsumas, kanel och chaite. Det, är en underbar höstvinter för mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar