onsdag 22 november 2017

Angående veckans debatter om kollodialt silver

Den största debatten denhär veckan har nog varit om kollodialt silver är skadligt för invärtes bruk eller ej. Alltså, Svenska YLE hade gjort ett avsnitt i ett program som heter Spotlight om kollodialt silver och talat angående forskning, de som är för och emot. Det har varit en del kommentarer mot personerna som medverkade i programmet och dessa har varit otroligt negativa, aggressiva och kränkande vilket är givetvis INTE okej. Jag är inte insatt i ämnet om KS och kan inte yttra mig gentemot ämnet men, så som Yle X3M har skött sig i radion t.ex då två radiopratare diskuterade ämnet och sade att det var säkert samma personer som använder KS, också är vaccinmotståndare. Kommer inte ihåg exakt vad dem sade men det var oproffsigt och respektlöst och det är helt absurt hur de skötte sig. Dessutom har de lagt upp en bild på Instagram som var kränkande. Men enligt Yle så diskuterar de detta inom redaktionen så jag hoppas att de får skämmas för hur de programledarna yttrade sig. 

Men! Nog om detta, jag tänker länka till er alla ett inlägg av en av medverkarna i Spotlight programmet om hur hon kände sig efter denna debatt osv och det är helt klart värt att läsas och begrundas! 

Om ni klickar på bilden så kommer ni till inlägget.

Sedan tänker jag också länka en artikel angående silvervatten som Yle har skrivit och avsnittet i programmet Spotlight. Annars så var detta allt för mig denhär gången, jag kände av att jag behövde skriva av mig lite angående ämnet, men, ha en fin onsdagskväll allihopa! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar