onsdag 13 december 2017

Smink, Helsingfors och övrigt konstbabbel

Yo kids! Har varit förkyld ända sedan Helsingfors resan med skolan förra veckan och nu äntligen fick jag testa på det nya sminket som jag köpte vid Sokos för gissa vad, Jeffree Star Cosmetics har börjat säljas i Finland! Wihoo för det konstnärliga inom mig och buhu för min plånbok. Denhär gången, ja denhär gången vill ju ha hela hans sortiment lxm men jag köpte iallafall hans "gudomliga" Skin Frost highlighter i nyansen "Ice Cold" för att den matchar bäst min hudton och jeez vad jag glittrar! Är helt obsessed med smink och definitivt highlighters och denna är ju helt grym. 
Sedan så var det dags för ett nytt läppstift och liquid lipsticks är ju en dröm, det blev då ett Velour Liquid Lipstick i nyansen Deceased och den passar mig grymt bra om jag får säga det själv. Kanske inte en vardaglig nyans såsom Celebrity skin som jag vanligtvis använder men som nyss tog slut ;___; men hade inte råd att köpa en till av den, men dessa köp är jag grymt nöjda med, materiell lycka på hög nivå. 
Annars så blev det två sweaters från Monki tillsatt i min väska mot betalning höhö och denna är ju bara för söt, älskar blommor och naturen i kläder så blev helt kär i denna då jag såg den hänga på ställningen och sade -KÖP MIG, till mig. 

Resan var förövrigt bra trots att jag hade feber och snorade ner halva bussen. Mycket konst att ta in från Emma museumet i Esbo och Kiasma levererade verkligen iår! Blev så 7kt inspirerad av all konst på Kiasma att det var svårt att ta in. Hoppas att lite av den inspirationen ska stanna kvar tills jag börjar med slutarbetet i skolan nu på våren. Just nu är min hjärna full av snor, kaffe och Zackarias Topelius, för jag håller på med en liten utställning på Lilla Galleriet i Nykarleby och temat är Zackarias Topelius. Jag ska då ställa ut ett verk där som LIA period i skolan och just nu läser jag Sampo Lappelill för att få lite inspis. 

Juste! Min dator har gått sönder så det är väldigt seg uppdatering framöver om någon nu verkligen undrade, så snor lite tid av en skoldator. Nu ska jag fortsätta läsa, skissa och dricka kaffe så tills vi hörs, peace! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar