onsdag 10 januari 2018

Återföreningen med mitt armband

Ännu en gång så sitter jag på skoldatorn och tar egopics men är faktiskt glad och positiv idag, förvånande för att vara jag.  Hittade en tröja/skjorta/whatever som jag suktat efter länge men inte köpt pga de inte haft min storlek inne men nu så hade HM den och dessutom på REA så blev urglad av detta materiella ting och den är i 100% bomull vilket alltid är ett plus. Känner mig fin för en gångs skull. 

Dessutom, ser ni armbandet? Marilyn Manson armband som jag har haft på mig ända sedan det kom på posten, obsessed? Igår då jag var och provade denhär tröjan/skjortan/whatever så tappade jag armbandet då jag provade och märkte det först då jag kom hem vilket sög och jag grät lite inombords men tänkte ändå gå och fråga dagen därpå (vilket är idag) till HM om de hade sett det och gissa! De hade det vid upphittat och jag återförenades med mitt armband. 

Förresten, är ni intresserade av att se mer konst i bloggen? Eller kanske något annat? Långa texter, Mumin, smink eller kanske frågestund?  Jag ser ju att jag har läsare från alla möjliga hörn och blir alltid glad av att se siffrorna men vill ju också veta vad ni vill läsa om. Iallafall så ska jag dricka mitt kaffe nu och fortsätta med mitt projekt, höres och ha en fin onsdagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar